20.02.2019    08:21

Πρωτοφανείς εκφράσεις εναντίον Μητσοτάκη από το Μαξίμου

Σε μια πρωτοφανή επίθεση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, το Μαξίμου, χαρακτηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη ως «πέμπτη φάλαγγα» των δανειστών λέγοντας μάλιστα ότι ‘Θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος «Εφιάλτης».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης «Δεν έχει καταλάβει ότι θα αποτύχει και θα χάσει γιατί ο λαός θα τον κρίνει στο τέλος της τετραετίας. Στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της λιτότητας» και καλεί τη Ν.Δ να ανακοινώσει «ποια στάση θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή’.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση εχει ως εξής:

Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, συντάσσεται με τους πιο ακραίους από τους δανειστές -με τη φωνή του ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί και πάλι ,ως η πέμπτη φάλαγγα των δανειστών, που σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία, συντάσσεται και στηρίζει τις πιο ακραίες φωνές.

Ζητιανεύει από τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ, εκλιπαρώντας για εξουσία, αδιαφορώντας για την κοινωνία που υποφέρει. Ο «πρόθυμος» κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο! Στην προσπάθειά του να αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση ζητά ακόμα σκληρότερα μέτρα. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος «Εφιάλτης». Δεν έχει καταλάβει ότι θα αποτύχει και θα χάσει γιατί ο λαός θα τον κρίνει στο τέλος της τετραετίας. Στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της λιτότητας.

Η ΝΔ καλό θα ήταν να πει στους πολίτες ποια στάση θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Θα ψηφίσει υπέρ των φτωχών συνταξιούχων και κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου; Θα ψηφίσει υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, της κοινωνικής συνοχής και της σταθερότητας της χώρας;