15.08.2018    18:16

Πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και υποψήφια με τη ΝΔ σε… απρόσεκτη (;) αποκαλυπτική selfie

Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και μετέπειτα υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με τη Ν.Δ., έβγαλε αυτή την αποκαλυπτική  selfie.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της είχε η εκρηκτική Κατερίνα είχε πει: «Έχω φιληθεί με γυναίκα… Θα έκανα έρωτα με γυναίκα για να περιγράψω την εμπειρία μου σε βιβλίο που γράφω…»

Η Κατερίνα – κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στη Σερβία και μεγάλωσε στην Ελλάδα – είχε αποκαλύψει, πρόσφατα ότι γράφει ένα βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφιλων γυναικών στην Ελλάδα, τα νομικά ζητήματα που τους απασχολούν ως προς το ζήτημα της υιοθεσίας και επεκτείνεται και στο σεξουαλικό κομμάτι.kalagbor2

«Ήθελα πολύ να γράψω ένα βιβλίο για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες που θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν κι εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως έχουν το δικαίωμα και είναι άδικο αυτό» είχε πει η Κατερίνα ενώ αναφέρθηκε και στις δικές της εμπειρίες: «Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά όπως κι εγώ σε αυτήν. Αλλά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως είχαμε συμφωνήσει. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μετά σε γραπτό λόγο την εμπειρία».