16.07.2018    21:10

«Πυρ ομαδόν» κατά Ζουράρι για το «ποιος τον γ@@@ τον Άρη» – Το σχόλιο του Άδωνι

Προκλητικές δηλώσεις για μια ακόμη φορά από τον περίεργο τύπο που ονομάζεται Κώστας Ζουράρις και μάλισυτα είναι και Υφυπουργός Παιδείας, περί «10.000 γαύρων» και «ποιος τον γ… τον Άρη» σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις, στην εκπομπή «Τα Παιδιά της Πιάτσας» του Δήμου Βαρδάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις 95,5».

Ακούστε το επίμαχο κομμάτι των δηλώσεων του κ. Υφυπουργού Παιδείας, ο οποίος μάλλον θέλει δημοσιότητα και πετάει ό,τι κοτσάνα κατεβάσει η κούτρα του:

ΠΑΕ Άρης: Γραφικός ο Ζουράρις, καλούμε τον Τσίπρα να τον καθαιρέσει

«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό…  Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…

Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ’ ένα ολέθριο ολίσθημα, σ’ ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

Στον ανεκδιήγητο Ζουράρι «απάντησε» και με ένα εύστοχο κείμενο ο δημοσιογράφος Βασίλης Βλαχόπουλος στο gazzetta.gr. Διαβάστε τι έγραψε:

«Ο Υφυπουργός Παιδείας ιντριγκάρεται να ασχολείται ο κόσμος μαζί του. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ήταν από τους καλύτερους πελάτες των MEDIA. Κάποιοι χαρακτηρίζουν τις απόψεις του αιρετικές, επαναστατικές. Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτόν τον χαρακτηρισμό για έναν άνθρωπο που σε επίπεδο (πολιτικής) ιδεολογίας έκανε κυβίστηση και από του ΚΚΕ Εσωτερικού έγινε Ανεξάρτητος Έλληνας και σήμερα είναι μέλος της Κυβέρνησης. Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτόν τον όρο για έναν άνθρωπο ο οποίος το 2009 ήταν εκ των ιδρυτών του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου και υποστήριζε ότι «όποιος παραχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος» και σήμερα μας λέει ότι «θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν προτείνει προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια ή στη Χιλή». Είχε πει εξάλλου και το μυθικό «στα παπάρια μου», όταν είχε ρωτηθεί για τις προτάσεις του Τσίπρα.

Δεν γνωρίζω αν η μόρφωση οδήγησε στην παραμόρφωση. «Στα παπάρια μου» ή «στα μέζεά μου» που λέει και ο ίδιος. Δεν έχει μείνει κάτι που να περιμένω από τον άνθρωπο που έχει πει επίσης… «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει». Στην παπαρολογία της εποχής, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Μέχρι και για να διαβάσεις τις περίεργες ερωτικές περιπέτειες ενός «επαναστατικού» μυαλού όπως (λένε ότι) είναι ο Υφυπουργός Παιδείας.

Κάποτε είχε ερωτηθεί για τον Ζουράρι η Λιάνα Κανέλλη και είχε απαντήσει… «δεν τον παίρνω τοις μετρητοίς. Όλα αυτά τα κάνει για να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Εντάξει, άμα θέλει να αποφασίσει μόνος του το Rising Star ας το κάνει».

Ο Ζουράρις είπε σήμερα «ποιος τον γ…ει τον Άρη» εξοργίζοντας μια μεγάλη κοινωνική ομάδα. Μπορεί τώρα να κάθεται και να καμαρώνει με τη νέα του επιτυχία, αλλά έχει αξία η άποψή του; Για μένα, καμία. Όπως κι αυτές που εκφράζει για ζητήματα εθνικής σημασίας με την ελαφρότητα του καφενέ. Απλά λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος κατέχει νευραλγική θέση στην Κυβέρνηση. Γιατί το πρόβλημα του Έλληνα ήταν, είναι και θα είναι η έλλειψη παιδείας».

Αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ασχολήθηκε με όσα είπε ο Ζουράρις αλλά από άλλη σκοπιά: