25.06.2019    07:40

Σοκ στο Facebook: Θα δώσω τέλος στη ζωή μου και η αιτία είναι ο Τοροσίδης!

Η Ρένα Μανιού δημοσιογράφος και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του τηλεοπτικού σταθμού Αντ1 γράφει στην σελίδα της στο Facebook: «Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση..

Εύχομαι να καταφέρω να δώσω τέλος στην φρικτή ζωή μου. Όμως πριν το κάνω θα επισημάνω ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που με οδήγησαν σε αυτό το σημείο.. Κατ αρχήν καθιστό υπεύθυνους τα αδέρφια μου και τα παιδιά τους που με τις πράξεις τους μου έχουν αποδείξει ότι πράγματι δεν θέλουν να ζω τώρα που είμαι αδύναμη και δεν με έχουν πια ανάγκη…

Κυρίως καθιστώ υπεύθυνο τον πρώην ανιψιό μου Βασίλη Τοροσιδη τον» μεγαλοποδοσφαιριστή» που ήταν η αίτια να χάσω τη δουλειά μου από την οποία και ανέδειξα το ταλέντο του.. Καθιστώ υπεύθυνη την αδελφή μου που για λογούς συμφέροντος δεν έκανε τίποτε ώστε να σταματήσει η βάρβαρη επίθεση των παιδιών της εναντίον μου.. Καθιστώ υπεύθυνους τους συγγενείς της μητέρας μου και ειδικά τα αδέρφια της που με εγκατέλειψαν στο έλεος του Θεού καθώς πέθανε η μάνα μου ..

Τέλος καθιστώ υπεύθυνη την Κυβέρνηση και ειδικά τον αλήτη Τσιπρα και το σκυλολόι του επειδή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα των αυτοκτονιών από μακροχρόνια ανέργους και ανασφαλιστους όπως εγώ,ενώ εκείνοι θα συνεχίζουν να διορίζουν στην ΕΡΤ αλλά και σε άλλους τομείς τους «δικούς» τους.. Εγώ πια δεν την θέλω αυτή τη ζωή όταν δεν έχω δουλειά,όταν δεν με στηρίζουν αδέρφια και συγγενείς,και όταν ξεπουλιέται η Πατρίδα μου από τους μεγαλύτερους απατεώνες που γνώρισε ποτέ η χώρα…

Υ.Γ. Θέλω να εκφράσω και ένα μεγάλο παράπονο προς την Αστυνομία Ξάνθης στην οποία απευθύνθηκα ζητώντας προστασία αλλά δυστυχώς η προστασία τους περιορίστηκε μόνο σε μια κατάθεση που έδωσα .. Πιθανόν αυτό τους αρκεί για να νιώθουν ότι έκαναν το χρέος τους».