27.06.2019    06:18

Σοφία Ζαχαράκη: Οι Έλληνες τάσσονται υπέρ της πολιτικής αλλαγής – Τα αδιέξοδα του κ. Τσίπρα δεν μπορούν να γίνουν αδιέξοδα της χώρας

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση νέων δημοσκοπήσεων η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη σε δήλωσή της τονίζει πως «μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 26ης Μαΐου και όπως δείχνουν όλες οι νέες δημοσκοπήσεις είναι σαφές πως μπροστά στο δίλημμα στασιμότητα ή αλλαγή οι Έλληνες απαντούν:

«Πολιτική αλλαγή τώρα για λιγότερους φόρους και πραγματική ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες και καλές δουλειές για όλους» . Αυτό μόνο η ΝΔ μπορεί να το κάνει πραγματικότητα καταλήγει η Σοφία Ζαχαράκη.

Στο μεταξύ σε συνένετυξή της στην εφημερίδα Παρασκήνιο η Σοφία Ζαχαράκη υποστηρίζει ότι «μέχρι προχθές, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι στις ευρωεκλογές ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού. Αλλά, όσο η ετυμηγορία των πολιτών πλησιάζει, λέει σήμερα ότι είναι μια δημοσκόπηση. Και ενώ μέχρι προχθές έλεγε ότι τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσει, σήμερα λέει ξέπνοα, για να αναπτερώσει το ηθικό του κομματικού του στρατού, ότι είναι «ντέρμπι».

Όμως, η αλήθεια είναι μία: Οι ευρωεκλογές του Μαΐου έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα μόνο από το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός καλείται να ακουστεί για πρώτη φορά μετά από τεσσεράμισι χρόνια εφαρμογής πολιτικών εξαπάτησης. Και η ΝΔ θα κερδίσει καθαρά τις εκλογές αυτές, γιατί ο ελληνικός λαός θα επιλέξει την αλλαγή σελίδας και πολιτικού παραδείγματος. Θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα εξόδου στον κ. Τσίπρα και την απαξιωμένη κυβέρνησή του, και συγχρόνως ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης αυτής έχει από καιρό εξαντληθεί και ο βίος της έχει βεβαία ημερομηνία λήξης τον Οκτώβριο. Και όσο και αν ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησής του δεν βλέπουν μπροστά τους τίποτε άλλο παρά να γαντζωθούν στην εξουσία μέχρι το τελευταίο λεπτό, η χώρα δεν έχει ούτε μια μέρα για χάσιμο. Τα αδιέξοδα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να γίνουν αδιέξοδα της χώρας. Και το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων δεν μπορεί να περιμένει».