18.06.2018    22:14

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αραούχο, δανεικός από τη Λας Πάλμας

Πανικός αναμένεται να επικρατήσει σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», την ώρα που θα προσγειωθεί το αεροπλάνο το οποίο θα μεταφέρει στην Αθήνα από την Ισπανία τον Σέρχιο Αραούχο.

Η μεγάλη επιστροφή του 25χρονου Αργεντινού επιθετικού είναι γεγονός, καθώς αν και η Ένωση δεν κατόρθωσε να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του 25χρονου ποδοσφαιριστή ή να επιτύχει ρήτρα εξαγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι, τον απόκτησε ως δανεικό για ένα χρόνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» συμβιβάστηκαν με τους όρους της Λας Πάλμας, που δεν συζητούσε για τίποτε άλλο από μονοετή δανεισμό του Αραούχο, χωρίς οψιόν μεταγραφής του, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ήταν αρνητικός σε οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, η αθηναϊκή ομάδα συμφώνησε και με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επίσης θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει ο διεθνής μέσος, και ο Κονέ θα αποκτηθεί ως δανεικός, με την Ένωση να καλύπτει 250.000 ευρώ από τις 850.000 που είναι οι ετήσιες απολαβές του παίκτη.