19.01.2018    01:52

Στον αγιασμό των υδάτων στο Ηράκλειο ο Λευτέρης Αυγενάκης (εικόνες)

«Ελπίζω ο φετινός Εορτασμός των Φώτων να αποτελέσει φωτεινό ορόσημο για μια νέα εποχή που έρχεται για τη χώρα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης που παραβρέθηκε στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Ηράκλειο.

img_8431

«Η ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές για την Ορθοδοξία με τεράστια θεολογική και συμβολική σημασία» τόνισε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Πέραν αυτών, όμως, η σημερινή ημέρα είναι επιφορτισμένη με σπουδαία μηνύματα που ξεπερνούν τα όρια της πίστης. Σήμερα γιορτάζουμε την κάθαρση και την πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα και την χρονική συγκυρία στην οποία ζούμε το αίτημα για περισσότερο «φως» και αλήθεια είναι επιτακτικό. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια του «σκότους», των ψευδαισθήσεων και του καθεστώτος του φόβου μέσα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η Ελληνική κοινωνία».

img_8430

Καταλήγοντας σημείωσε : «Ελπίζω ο φετινός Εορτασμός των Φώτων να αποτελέσει φωτεινό ορόσημο για μια νέα εποχή που έρχεται για τη χώρα μας. Μια εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Χρόνια Πολλά

img_8426 img_8429 img_8434 img_8436