19.10.2018    02:29

Συννεφιασμένος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η όμβρων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, Δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και της ανατολικής στέρεας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση για την Δευτέρα 25 Απριλίου

Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χωρά αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.