18.06.2018    01:10

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης μετατρέπει την πολιτική σε αλητεία – Άδωνις: Έλεξεν ο όνος τον αλέκτορα έμβιον ον υπερμεγέθους κεφαλής

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του στον Alpha, λέγοντας ότι «κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

«Αν ο Αδ. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία», συμπλήρωσε.

Στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι και συμπληρώνοντας οτι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε».

Ανέφρε ακόμη πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει». «Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του.
Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε στο Twitter: