26.06.2019    18:15

Παίρνει πίσω το τελεσίγραφο ο Καμμένος: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά όχι στον Μουζάλα

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση επανέλαβε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, ανανεώνοντας όμως το τελεσίγραφο που έθεσαν οι ΑΝΕΛ για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, όταν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και εξέφρασε εκ νέου τη στήριξη του στον Αλέξη Τσίπρα, η οποίας, όπως είπε, είναι δεδομένη.

«Οι ΑΝΕΛ μπήκαμε και στηρίξαμε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου η πατρίδα να ξεφύγει από τα δόκανα της διαπλοκής, να προχωρήσουμε σε μια έξοδο από τα μνημόνια και να σταματήσουμε τη λειτουργία του διεφθαρμένου συστήματος, με κυρίαρχο όμως θέμα την προστασία των εθνικών θεμάτων», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Η συνεργασία έχει προχωρήσει με άριστο τρόπο και είμαστε προ της τελικής ευθείας για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Ο πρωθυπουργός είναι στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό και εγώ ταξιδεύω για τις ΗΠΑ αύριο, προκειμένου να έχω συναντήσεις και με πολιτικούς παράγοντες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η στάση του απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο αλλά με τα όσα ελέχθησαν από εκείνον. «Βρήκαν την ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος να βγουν και να πάρουν θέση για το όνομα «Μακεδονία»», είπε αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και την Μαρία Ρεπούση, οι οποίοι στήριξαν τον κ. Μουζάλα.