09.12.2019    04:48

Τα σέρνουν στον Αντώναρο για την ανάρτησή του για τα sms «112»

Νέο «σκάνδαλο» είπε να ανακαλύψει ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τα προειδοποιητικά SMS που έλαβαν οι κάτοικοι των περιοχών που είχαν φτάσει στο επίπεδο κινδύνου 5 (μεταξύ αυτών και η Αττική) από τον αριθμό 112 της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αντώναρος, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των «ΝΕΩΝ», ο άνθρωπος που, όταν έλεγαν ότι δεν έχει υλοποιηθεί επαρκώς το 112 γιατί δεν έχει καμία προειδοποιητική λειτουργία, είχε αποστομώσει άπαντες, Κομισιόν συμπεριλαμβανομένης, γράφοντας πως τηλεφώνησε στο τριψήφιο και το βρήκε να δουλεύει κανονικά.
Τι ανακάλυψε αυτή τη φορά; Ότι με τα μηνύματα αυτά «κάνει μεγάλο ταμείο» ο πάροχος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Διαθέτω δυο κινητά τηλέφωνα […]Το ένα δέχθηκε μια ειδοποίηση, το άλλο τέσσερις […] και τα δυο κινήθηκαν στις ίδιες περιοχές. Αμπελόκηποι. Πανόρμου. Χίλτον. Κολωνάκι. Και αργότερα Νέο Ψυχικό (όπου σημειωτέον ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ειδοποίηση). Τώρα τι μετακινήσεις είναι αυτές – σύμφωνα με τις ασυναρτησίες της επίσημης ανακοίνωσης – ένας Θεός μόνο ξέρει. Και κατά πάσαν πιθανότητα μόνο ο πάροχος που φαντάζομαι ότι, έστω και με το μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις».

Βέβαια οι χρήστες του facebook τα σέρνουν στον Αντώναρο που δεν βλέπει, ώς συνήθως, τίποτα καλό στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στην ανάρτησή του: