27.05.2018    04:06

Τι απαντά η σύζυγος του Καμμένου για Τζένο – Κουρτάκη

Για την μήνυση που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη και τον διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Τζένο μίλησε σήμερα (11-01-2017) έξω από την Ευελπίδων η Έλενα Τζούλη Καμμένου και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Απατσίδης.

Η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι την δεύτερη μήνυση την κατέθεσε ο ενήλικος γιος τους ενώ τόνισε ότι οι κατηγορούμενοι έλεγαν για τα παιδιά τους ότι είναι τρομοκράτες και συνεργάτες της Πόλας Ρούπα, ενώ χαρακτήρισε τους μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι δυο δημοσιογράφοι χειρότερους και από αυτούς της μαφίας.

«Όταν οι δημοσιογράφοι εκφεύγουν από τα όρια της κριτικής, ακόμα και της δριμείας προσωπικής κριτικής σε βάρος πολιτικών για την ενάσκηση των καθηκόντων των πολιτικών όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν οι δημοσιογράφοι. Και εμπλέκουν παιδιά ενήλικα και ανήλικα με χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς ψευδείς και συκοφαντικούς και απαράδεκτους, όπως έκανε ο κ. Κουρτάκης και Τζένος αναφερόμενος στα ανήλικα και στο ενήλικο, το τελευταίο μας τέκνο με πρόσφατους χαρακτηρισμούς, που έκανε σήμερα ο δικηγόρος τους και χθες απολογούμενοι όπως πληροφορηθήκαμε, εμπλέκοντας και τον ίδιο.

Και αναφέρονται σε ανήλικα τέκνα και σε ενήλικο χαρακτηρίζοντας τους τρομοκράτες, συνεργάτες της Πόλας Ρούπα, μέλη παρακρατικών οργανώσεων που καίνε τα Εξάρχεια, πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Οι μέθοδοι αυτοί που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν οι Κουρτάκης και Τζένος εκφεύγουν και από τους νόμους της μαφίας. Η μαφία αφήνει έξω τα παιδιά από προσωπικές αντεγκλήσεις και αντιδικίες” ανέφερε η κ. Έλενα Τζούλη Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος έδωσε τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ΕΣΗΕΑ προς διερεύνηση, χωρίς ο ίδιος να κατονομάσει κανέναν. Στην λίστα βρίσκονταν και τα ονόματα του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου για ποσά πολύ μεγάλα, τα οποία δεν γνωρίζω αν τα έχουν λάβει νομίμως με παραστατικά.

Τότε τον απείλησε ότι “θα δεις τι έχουν να πάθουν τα παιδιά σου”. Πραγματοποίησε αυτή την απειλή, στέλνοντας έναν φωτογράφο και έναν δημοσιογράφο των “Παραπολιτικών” που έβγαζαν φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τα ανήλικα στο σπίτι της γιαγιάς του στο νησί που παραθέριζαν και συνέχισε τις απειλές του τις τελευταίες μέρες, χαρακτηρίζοντας τα παιδιά του υπουργού τρομοκράτες, μέλη παρακρατικών οργανώσεων και συνεργάτες της Πόλα Ρούπα” τόνισε.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως την σημερινή μήνυση κατέθεσε ο 23χρονος γιος του υπουργού, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

 

Τι προηγήθηκε

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11.01.2017) και αφού είχαν περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων για να δικαστούν στο αυτόφωρο μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος τους Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Άμυνας κατέθεσε σήμερα και νέα μήνυση κατά των δυο δημοσιογράφων!

Η (πρώτη) μήνυση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφορά σε συκοφαντική δυσφήμιση, αφού ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τους δυο δημοσιογράφους πως σε δυο εκπομπές τους στο ραδιόφωνο υποστήριξαν πως ο 15χρονος γιος του συχνάζει στα Εξάρχεια και «είναι με τη Ρούπα». Το μεσημέρι της Τετάρτης (11.01.2017) ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε, στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και νέα μήνυση κατά των Κουρτάκη – Τζένου, αυτή τη φορά κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του 23χρονου γιού του που σπουδάζει στις ΗΠΑ.

Μετά τις συλλήψεις τους, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, το απόγευμα της Τρίτης, οι δυο δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι προτίθενται να ζητήσουν τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως οι δύο δημοσιογράφοι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του χρησιμοποιώντας το ανήλικο παιδί του, προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει κατηγορίες σε βάρος τους για ποσά που φέρονται να έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Με ανάρτηση κοινού κειμένου στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook, Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη, κάνουν λόγο για σκευωρία από «αριστερή χούντα», δηλώνουν πως «είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος» και τονίζουν πως «έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη». Και καταλήγουν στο κείμενο τους: «Χούντα είναι θα περάσει».

Όλο το κείμενο της ανάρτησης

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει».