17.07.2019    18:32

Τι τρέχει Στέφανε με την Οσάκα; – Δείτε τα αλλεπάλληλα tweets μεταξύ του Έλληνα και της Γιαπωνέζας

Αλλεπάλληλα tweets μεταξύ του Έλληνα τενίστα και της Γιαπωνέζας κατόχου του Αυστραλιανού Open κάνουν τους λάτρεις του gossip να υποθέτουν πως κάτι τρέχει με τους δύο αθλητές.

Την αρχή στην ιστορία αυτή έκανε η Ναόμι Οσάκα η οποία μέσω ενός tweet (και της φωτογραφίας που θα δείτε παρακάτω), θέλησε να πειράξει τον Τσιτσιπά για το πάθος που έχει με τη βιντεοσκόπηση στιγμών του και με το vlogging: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μπαίνει στο court για έναν Grand Slam τελικό με αυτό στο στόμα του για να έχει ποιοτικό υλικό για το vlog του».

Για να απαντήσει αυτοσαρκαζόμενος ο 20χρονος αθλητής: «Πότε έχω παίξει σε τελικό Grand Slam;»

Με τη δις κάτοχο του Αυστραλιανού Open να συνεχίζει λέγοντας: «Κύριε Τσιτσιπά, καμία φορά πρέπει να το λες για να γίνει πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, παρακαλώ».

Ο Στέφανος δεν το… άφησε να πέσει κάτω συνεχίζοντας τον ενδιαφέροντα αυτό διάλογο απαντώντας στην Οσάκα ως εξής: «Κύριε; Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κάποιος με αποκάλεσε έτσι… Ένας διαιτητής».

Το να κάτι… παίζει μεταξύ των δύο νεαρών, υπερταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων αθλητών δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά αν κρίνουμε από την αντίδραση εκατοντάδων followers της Γιαπονέζας, είναι ένα ενδεχόμενο που φαντάζει πιθανό και αρέσει πολύ…


Καικάποιες από τις αντιδράσεις στο twitter: