18.07.2019    00:34

Το αντίο του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Σίλβα έφυγε αιφνιδιαστικά από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν εξήγησε το λόγο που υπαγόρευσε την παραίτησή του. Φρόντισε όμως να ευχαριστήσει τους πάντες για τη συνεργασία…

Η ανάρτηση του Μάρκο Σίλβα στο facebook:

«Η ζωή ενός προπονητή σπάνια πάει βάσει σχεδίου και σχεδόν ένα χρόνο μετά την άφιξή μου στον Ολυμπιακό, έπρεπε να φύγω από τον πάγκο της ομάδας.

Ήταν ένας αξέχαστος χρόνος, ο πρώτος που ήμουν εκτός από τη χώρα μου, ένας χρόνος επιτυχημένος, με ιστορικά επιτεύγματα σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. 

Λέγοντας το αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην ομάδα και τη διοίκηση. Τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο.

Επίσης τον πανταχού παρόντα Κούλη Δουρέκα και συγκεκριμένα στάθηκε δίπλα μου όσο εργάστηκα στον Ολυμπιακό για να τον πάμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε.

Για τον τρόπο που με καλωσόρισαν στη νέα χώρα και το νέο μου σπίτι, αλλά επίσης για το ότι μου παρείχαν αυτή την όμορφη ευκαιρία και για τον ρόλο που έπαιξαν για την καλύτερη σεζόν που έκανε η ομάδα στην ιστορία της στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που έζησαν αυτή την καταπληκτική σεζόν στο πλάι μου, γιατί είναι οι πραγματικοί ήρωες σε μία μεγαλειώδη σεζόν.

Τα ρεκόρ μας και τον τρόπο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ήταν αποτέλεσμα των δυνατοτήτων τους, αλλά παράλληλα για τον τρόπο που δούλεψαν να κάνουμε πραγματικά το όραμα της ομάδας. 

Τέλος, αλλά σίγουρα όχι τελευταίο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που κάνουν αυτή την ομάδα μοναδική. Η αγάπη και η στήριξη που ένιωθα πάντα από εκείνους, ήταν μία κινητήριος δύναμη που μας καθοδήγησε κατά τη διάρκεια της ιστορικής σεζόν και ήταν ο κύριος λόγος γιατί δεν θα ξεχάσω το χρόνο που περάσαμε μαζί.

Σε όλους εσάς λέω αντίο. Φεύγω με το συναίσθημα ενός ολοκληρωμένου καθήκοντος, αλλά και τεράστια υπερηφάνεια για αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί. 

Μάρκο Σίλβα».