24.02.2019    08:06

Το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Στα τυφλά και όπου κάτσει, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «επιμένει» για μια φορά ακόμη, στην αγαπημένη της συνταγή, τους φόρους.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του:

«Τα στοιχεία που έδωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνουν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, «επιμένει» για μια φορά ακόμη, στην αγαπημένη της συνταγή: φόροι, φόροι, φόροι. Μείωση αφορολογήτου, αύξηση ΦΠΑ, φόροι στα οχήματα, στα καύσιμα, στα οινοπνευματώδη, στα τσιγάρα. Φόροι που επιβαρύνουν κυρίως τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα.

Μετά από αυτά, μετά από το νέο πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ (αθροιστικά 12,5 δις την 2ετία), γίνεται κατανοητό ότι οι ενέσεις «αισιοδοξίας» της Κυβέρνησης στους βουλευτές της εν όψει της ψήφισης των μέτρων δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

  • ΥΓ.1. Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με την χθεσινή τους επίθεση στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν το πανικό τους. Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της, χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις, που μεγαλώνουν τον λογαριασμό. Και φυσικά όχι όπως το επιχειρεί η Κυβέρνηση «στα τυφλά και όπου κάτσει» .
  • ΥΓ.2. Εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. Που το πάνε;»