15.10.2018    21:24

Υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου το 2019 με προϋπόθεση ένα Ενωμένο Μαρούσι» προανήγγειλε χθες ο Γιώργος Καραμέρος, ανακοινώνοντας την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές, ενώπιον φίλων του από διάφορους κοινωνικούς και χώρους της πόλης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κάλεσε τους παρευρισκόμενους «να περπατήσουμε μαζί την πόλη από αύριο γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε τον Μάιο να μην έχουμε τις αγωνίες τις εκλογικές, αλλά να έχουμε την μοναδική αγωνία για το πώς θα μπορέσουμε με ένα Ενωμένο Μαρούσι να προχωρήσουμε στην επόμενη του μέρα».

Επισήμανε παράλληλα ότι «είναι αρκετός ο χρόνος για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε και να δούμε αν ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε, φέρνοντας και άλλους συνοδοιπόρους».

Κλείνοντας ο κ. Καραμέρος εξέφρασε την πίστη ότι «η επόμενη μέρα, όταν θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του παλιού, θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προοπτικές για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».