24.07.2019    07:14

Φαήλος Κρανιδιώτης: Καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κου Ντόναλντ Τραμπ , ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα απέρχεται ένας Αμερικανός Πρόεδρος, η διοίκηση του οποίου, με την συνέργεια της Χίλαρυ Κλίντον συνετέλεσε στην δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους, διέλυσε όλο το σύστημα ασφαλείας από την Λιβύη και την Αίγυπτο, ως την Συρία και το Ιράκ, είναι συνένοχος στην Γενοκτονία των Χριστιανών στην Αφρική και την Μ. Ανατολή, ενώ με τον πλέον τυχοδιωκτικό τρόπο αποσταθεροποίησε την Ουκρανία, υποστηρίζοντας νεοναζί.

Δεν πέρασε ούτε μία μέρα που αθώοι άνθρωποι να μην έχασαν την ζωή τους από τις πολιτικές Ομπάμα- Κλίντον, που τόσο δουλικά θαυμάζει και η εν Ελλάδι παρακμιακή ψευτοελίτ.

Σήμερα αναλαμβάνει ο Πρόεδρος Τραμπ, που συνέτριψε όλες τις υστερικές μαινάδες της «πολιτικής ορθότητας» στα  ΜΜΕ, καθώς και την Ντόρα των ΗΠΑ. Οι απλοί άνθρωποι πήραν την εκδίκηση τους.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, πρώτη και μόνη, υποστήριξε από την αρχή την υποψηφιότητα του.

Το σύστημα της παρακμής ηττήθηκε και τώρα γελοιοποιείται διπλά από τις σταλινικές ολοκληρωτικές αντιδράσεις, διότι ακόμη δεν έχουν χωνέψει πως ή δικτατορία τους στον δημόσιο λόγο είναι σε πορεία αλλεπάλληλων ηττών.

Ευχόμαστε στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Δικό μας καθήκον είναι να αναζητήσουμε και προβάλλουμε σημεία τομής των ελληνικών και αμερικανικών συμφερόντων, ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο όφελος για τον Ελληνισμό.»