20.01.2019    14:02

Χάρης Θεοχάρης: Κοροϊδία τα αντίμετρα

Κοροϊδία χαρακτήρισε τα αντίμετρα ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πήρε ήδη αντίμετρα δίνοντας «χαρτζιλίκι» στους συνταξιούχους τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Για να τελειώσουν τα μνημόνια η χώρα πρέπει να αποκτήσει παραγωγικό μοντέλο», τόνισε. «Αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξέρει μόνο το ρουσφετολογικό μοντέλο και το βόλεμα των φίλων της», είπε αναφερόμενος στο «άρθρο 55 που μοναδικό στόχο έχει την επιτάχυνση της στήριξης των εκδοτών με κρατική διαφήμιση».

Όπως είπε, τα μέτρα κατέληξαν να είναι αναγκαία γιατί «δεν υλοποιείτε αναπτυξιακές δράσεις. Γιατί επιτρέπετε σε Δασάρχες να ανακαλύπτουν δάση εκεί που φυτεύτηκαν δέντρα πριν λίγα μόλις χρόνια. Πουλάτε τον χαρακτήρα και την ψυχή σας στο πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ, αντιγράφοντας κάθε λάθος του. Μαζί με τον χαρακτήρα σας πουλήσατε και το μέλλον των νέων μας, πουλήσατε τα όνειρά τους. Και τώρα στους νέους μας τους έμεινε μόνο ένα όνειρο: Να φύγουν όσο μπορούν συντομότερα από τη χώρα. Αυτή είναι η πραγματική πτώχευση της χώρας μας», επεσήμανε  ο ανεξάρτητος βουλευτής.