25.03.2019    20:49

Χατζηδάκης για Παπακώστα: Ο πρόεδρος έκανε το προφανές, προχωράμε ενωμένοι

Στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» παραχώρησε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα πολιτικής τάξεως στη ΝΔ, προχωρούμε μπροστά και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και εδώ πρέπει να μείνει το ζήτημα».

Ο Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε «προφανή» την απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα τονίζοντας πως «η κυρία Παπακώστα τοποθετήθηκε με έναν τρόπο που δείχνει ότι θα συνεχίσει την πορεία της μέσα στη ΝΔ. Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω διότι από τη θέση μου εγώ πρέπει να εργάζομαι έτσι ώστε η ΝΔ να κάνει βήματα μπροστά και όχι με μια κουβέντα από εδώ και μια κουβέντα από εκεί να ξύνουμε πληγές», επισήμανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οσον αφορά το αίτημα του κόμματος για εκλογές και το αν το θεωρεί αυτό αδιέξοδο, σημείωσε πως «σε αδιέξοδο είναι με την παραμονή του κ. Τσίπρα η ΝΔ που κάθε μήνα που περνάει κερδίζει μια μονάδα ακόμα και είναι 14 μονάδες, 15 μονάδες, 16 μονάδες μπροστά ή είναι σε αδιέξοδο οι Έλληνες πολίτες που μας ακούνε τόση ώρα να μου λέτε ότι τάχα εμείς είμαστε σε αδιέξοδο; Σε αδιέξοδο είναι οι ακροατές μας οι οποίοι κάθε μήνα πληρώνουν τον λογαριασμό Τσίπρα-Καμμένου. Αυτό είναι το πραγματικό αδιέξοδο! Γιατί νομίζετε ότι εμείς ζητάμε δηλαδή εκλογές, για να μην χάσουμε τη γλύκα της εξουσίας; Το ζητάμε γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει για τους Έλληνες πολίτες και ανεβαίνει και γι’ εμάς, αυτονόητα γιατί καθώς περνάει ο καιρός η κληρονομιά που θα παραλάβει η επομένη κυβέρνηση γίνεται ακόμα βαρύτερη».