27.05.2018    04:11

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή: Έδωσαν τα χέρια Παπανδρέου-Φώφη για κοινή συμπόρευση στις εκλογές

Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση στη Βουλή που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αποχωρώντας από τη Βουλή ο κ.Παπανδρέου δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, τους παρέπεμψε απλώς στην κοινή δήλωση που θα δημοσιευθεί αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Γεννηματά και ο πρώην πρόεδρος του κινήματος βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα το ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.

gap_25

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο.  Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι παρών, μαζί με στελέχη του κόμματός του. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι στην εκδήλωση της κ. Γεννηματά, το Σάββατο, θα υπάρχει ειδικό «τραπέζι ΚΙΔΗΣΟ» για να φιλοξενηθούν τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στην εκδήλωση.

papandreou-genni2

Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.