-->
18.04.2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οφείλει μία ενιαία γραμμή για το όνομα της ΠΓΔΜ

Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση, τονίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

«Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές. Η κυβέρνηση οφείλει, εφόσον λέει ότι θέλει να το λύσει, να έχει μία γραμμή. Όταν την αποκτήσει, τότε ας μας καλέσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά στη RealNews.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ονοματολογικό, σημειώνοντας παράλληλα ότι «εάν όλη η αντιπολίτευση αρνηθεί να ψηφίσει, στο τέλος ο κ. Καμμένος θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για να μην αφήσει την καρέκλα».

Για τις επικρίσεις που δέχτηκε επειδή εμφανίστηκε να στηρίζει απόψεις ακροδεξιού Έλληνα εβραίου ραβίνου, ο οποίος έχει μετοικήσει στο Ισραήλ, οι οποίες στη συνέχεια καταδικάστηκαν από την ισραηλινή πρεσβεία, αναφέρει ότι το βίντεο του ραβίνου το ανέβασε το βράδυ βλέποντας το κομμάτι που αφορούσε την Αριστερά, τον Μαρξ και τον Μπακούνιν. «Δεν είχα προσέξει το κομμάτι που και εμένα με ενόχλησε, που αφορούσε τις σφαίρες. Όταν το αντιλήφθηκα, αμέσως το κατέβασα», σημειώνει.



Διαβάστε επίσης