-->
27.04.2024

Άννα Ασημακοπούλου: Αποχώρησα γιατί «μου την έπεσε» ο Μεϊμαράκης

Την θέση ότι η χθεσινή εικόνα που καταγράφηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής δεν τιμά τη ΝΔ ως κόμμα διατύπωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία εκπροσωπεί τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις συνεδριάσεις της Επιτροπής.
Σε δηλώσεις της στο Mega η κα. Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι αποχώρησε από την χθεσινή συνεδρίαση κατόπιν της «επίθεσης» του κ. Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «μετά τον έντονο διαπληκτισμό ζήτησα από τον πρόεδρο να γίνει μια συζήτηση με ψυχραιμία, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν αυτό και έτσι πήρα τα πράγματά μου και αποχώρησα».
«Η διαδικασία επιλογής της εταιρείας διεξαγωγής των εκλογών ήταν ομόφωνη.  Τα βρήκαμε στα διαδικαστικά και τα ψηφίσαμε. Η χθεσινή ωστόσο εικόνα δεν μας τιμά ως κόμμα. Υπάρχει μια εσωτερική διαδικασία και πρέπει αυτή να γίνει πολιτισμένα» τόνισε η κα. Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας πάντως ότι στο κόμμα θα υπάρξουν και διαφωνίες για τη διαδικασία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πορεύεται ενωμένη.
«Σαφώς, θα διαφωνήσουμε σε κάποια πράγματα.
Θα υπάρχουν διαφωνίες,  αλλά ως αντιπολίτευση είμαστε πάντα ενωμένοι» τόνισε η κα. Ασημακοπούλου, αναφέροντας ότι «στα “γαλλικά” που ακούστηκαν να απαντήσει αυτός που τα είπε».



Διαβάστε επίσης