-->
29.03.2024

Ένταση, πανό και συνθήματα από αγρότες κατά Αποστόλου στη Λαμία

Με πανό και συνθήματα υποδέχθηκαν οι αγρότες της ΠΑΣΥ τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην Λαμία.

Στην έναρξη της εκδήλωσης που χαρακτήρισαν κομματική φιέστα απαίτησαν και πήραν τον λόγο και αποχώρησαν αφού όπως εξήγησαν δεν θέλουν να ακούσουν κι άλλα παραμύθια. Για παράσταση συγκεκριμένου κομματικού χώρου μίλησε ο Βαγγέλης Αποστόλου στην έναρξη της ομιλίας του.

Ο υπουργός σε μια άδεια αίθουσα από αγρότες ανέπτυξε την αγροτικη πολιτική της κυβέρνησης σε βουλευτές, αυτοδιοικητικούς και φορείς. Ανάμεσα σε άλλα ανακοίνωσε την άμεση καταβολή των ενισχύσεων και της επιστροφης του φόρου από το πετρέλαιο.

Το θέμα της υποχρηματοδότησης της Στερεάς λόγω στόχου 2 από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισαν στις τοποθετήσεις τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Λουκάς Υπερήφανος. Η Στερεά είναι η πλέον ωφελημένη περιφέρεια απάντησε ο υπουργός εξηγώντας πως της κατανεμήθηκαν και 6 εκ ευρώ επιπλέον.

Γενική τοποθέτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου έκανε ο δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης που καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον υπουργό για την επίσκεψή του. Σε δραματικούς τόνους οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των αγροτών που έμειναν στην αίθουσα και πήραν τον λόγο.

 



Διαβάστε επίσης