-->
29.03.2024

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Brad Bufanda

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 34χρονος ηθοποιός Brad Bufanda ο οποίος αυτοκτόνησε πηδώντας από παράθυρο πολυκατοικίας, στο Λος Άντζελες.

Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ένας περαστικός, ενώ όπως αναφέρεται βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ευχαριστούσε τους γονείς του. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Kirsten Solem, ανέφερε πως η αυτοκτονία σόκαρε τους πάντες καθώς ο Bufanda δεν είχε ποτέ του μπλέξει με ουσίες και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο Brad Bufanda πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Veronica Mars» ενσαρκώνοντας το ρόλο του Felix Toombs.  Άλλες γνωστές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης στις οποίες είχε συμμετάσχει ήταν οι: «CSI: Miami», «Malcom in the Middle» και «Days of Our Lives». Είχε, επίσης, συμμετάσχει στο φιλμ «A Cinderella Story», το 2004.

Γεννημένος στην Καλιφόρνια μεγάλωσε ως Fred Joseph Bufanda III και το 2001 άλλαξε το όνομά του καθώς άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική.  Ο Bufanda είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για μια καινούργια ταινία λίγο μόλις καιρό πριν αυτοκτονήσει.



Διαβάστε επίσης