-->
25.04.2024

Αυτός είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Σε ένα μήνα περίπου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, αφού μετά ακολουθεί το τακτικό Συνέδριο της ΝΔ. Αυτό σημαίνει πως ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τον επόμενο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και διάδοχο του Σάκη Ιωαννίδη. Εξάλλου αυτό συζητήθηκε και μεταξύ του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σάκη Ιωαννίδη στην πρώτη τους συνάντηση.
georgiadis_onned

bakolas_onnedΟ πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ενημέρωσε πως ήδη ενδιαφέρονται για την προεδρία της γαλάζιας νεολαίας ο Βασίλης Γεωργιάδης και ο Αποστόλης Μπακόλας.

Μόνο όμως που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατέβουν ακόμα δυο ΟΝΝΕΔίτες. Κάτι που σημαίνει πως η κούρσα της διαδοχής θα ειναι μια επανάληψη των εσωκομματικών για την ηγεσία της ΝΔ, με τέσσερις δηλαδή υποψήφιους.

Πάντως τον σημερινό υπεύθυνο Επαρχιακού Βασίλη Γεωργιάδη στηρίζει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η οργάνωση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ενώ τον πρώην γραμματέα της Δ.Α.Π ΑΕΙ Απόστολο Μπακόλα ο Σάκης Ιωαννίδης αλλά και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος καθώς και το ΠΑΠΕΙ από όπου προέρχεται ο Μπακόλας.
Πάντως η κούρσα επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν όπως έγινε και με την εκλογή Μητσοτάκη αφού στο παρασκήνιο ήδη πολλά γίνονται.



Διαβάστε επίσης