-->
29.03.2024

Βρήκε δίχτυα ξανά ο Γκερέρο, 1-1 ο Ολυμπιακός

Με τον Πέδρο Γκερέρο να αναδεικνύεται μια πολύ αξιόπιστη λύση στην επίθεση, ο Ολυμπιακός «απέσπασε» ισοπαλία 1-1 από τη Σιντ Τρούιντεν σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σε βελγικό έδαφος.

Οι Βέλγοι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι καθώς οι υποχρεώσεις τους ξεκινούν νωρίτερα, ενώ το αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», που περιλάμβανε πολλούς από τους θεωρούμενους ως αναπληρωματικούς, δεν «τράβηξε».

Η Σιντ Τρούιντεν προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, όταν από λάθος του Ανδρούτσου στη μεσαία γραμμή ο Ντούκενς έφυγε μόνος, ο Νικολάου δεν κατόρθωσε να τον προλάβει και φτάνοντας απέναντι στον Γιαννιώτη πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι», που ήταν καλοί μόνο στο τελευταίο 20λεπτο με την είσοδο των Γκερέρο, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χριστοδουλόπουλου, ισοφάρισαν στο 87΄ με κεφαλιά του Ισπανού φορ, από κόρνερ του Φορτούνη.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βελγικές ομάδες πιο έτοιμες αυτή την περίοδο, καθώς ξεκινάει νωρίτερα το πρωτάθλημά τους. Εμείς είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά μπαίνουμε στη φάση που οι παίκτες θα παίξουν 90 λεπτά για να είναι έτοιμοι για τα επίσημα» σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς, που εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου.

Στον επόμενο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού, με τη Γκενκ, επιδίωξη του Πορτογάλου θα είναι «να ανεβάσουμε το βαθμό δυσκολίας σιγά-σιγά, αλλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, μην το ξεχνάμε, αλλά είναι λογικό. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου για τα προκριματικά».



Διαβάστε επίσης