-->
29.03.2024

Γεύμα της Μαρέβας με συζύγους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ (εικόνες)

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε με συζύγους και συντρόφους υπουργών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι καλωσόρισε τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης στην καθιερωμένη συνάντηση.

Τους δώρισε επίσης και γούρι το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση παρευρέθη και η σύζυγός του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα που πόζαρε μαζί με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star ανάρτησε φωτογραφία από το γεύμα. «Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες!», έγραψε η κα Ζαχαρέα, η οποία καθόταν δίπλα με την παρουσιάστρια και σύζυγο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες! #lunchtime #womanpower #newfriends @jennybalatsinou @natasapazaitibhc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Zaharea (@marazaharea) στις

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση δημοσίευσε στο Instagram, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα!» έγραψε στο Instagram.

Φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη ανήρτησε και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου. «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε», σημείωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas lunch by our dynamic and kind First Lady of Greece, Mrs @marevagrabowskimitsotaki thank you! #Christmas #memory #greece🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki) στις


«Ευχαριστώ» στη Μαρέβα Μητσοτάκη είπε και η σύζυγος του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, Ζωή Καλαντζή Χειμάρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Many thanks @marevagrabowskimitsotaki for your special hospitality 🥂💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Kalantzi Cheimara (@zoekalantzi) στις



Διαβάστε επίσης