-->
19.04.2024

Γιατί η Μαρία Σπυράκη δεν θα γίνει εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ – Το σχέδιο του Μητσοτάκη

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες τις τελευταίες μέρες ότι η Μαρία Σπυράκη θα αναλάβει την θέση εκπροσώπου τύπου της ΝΔ διαδεχόμενη τον Βασίλη Κικίλια.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κάνει αλλαγές στο πλαίσιο του ανασχηματισμού των τομεαρχών αλλά αυτές δεν αφορούν τον βουλευτή της Α’  Αθήνας που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Οι διαρροές βέβαια δεν ήταν τυχαίες αφού προήλθαν από ένα συγκεκριμένο κέντρο που είναι κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις μετοχές του.

Όσο για την Μαρία Σπυράκη που δεν αμφισβητούνται οι ικανότητες της, αν και θα είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκη και θα ήθελε να ενισχύσει την θέση της, δεν θα εγκατέλειπε σε καμία περίπτωση την θέση του ευρωβουλευτή σε μια περίοδο που εκλογές δεν υπάρχουν.

ΥΓ: Ο Μητσοτάκης δεν θα προωθούσε στην θέση του εκπροσώπου τύπου στέλεχος το οποίο έχει περάσει από την ίδια θέση στο παρελθόν – στην προεκλογική περίοδο του 2015 – επί Αντώνη Σαμαρά. Οι λόγοι είναι προφανείς αφού δεν θα εκπροσωπεί το νέο που ευαγγελίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ.



Διαβάστε επίσης