-->
25.04.2024

Δήμος Βύρωνα: Έντιμη και θαρραλέα στάση από τον Μίλτο Μπαντή

Θετικά υποδέχθηκε η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών του Βύρωνα, την απόφαση του Μίλτου Μπαντή, ο οποίος κατέλαβε την Τρίτη θέση στις δημοτικές εκλογές, να στηρίξει τον Χρήστο Γώγο στις επαναληπτικές εκλογές. Μάλιστα η στάση του αυτή τιμά τον Μίλτο Μπαντή και την παράταξή του «Μαζί για τον Βύρωνα», λένε αυτοί που συμπορεύθηκαν μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μίλτος Μπαντής ο οποίος αύξησε εντυπωσιακά τα ποσοστά του και ψηφίστηκε από το 19% των ψηφοφόρων, απέχοντας μόλις λίγους ψήφους από τη δεύτερη θέση, έβαλε στην άκρη τις προσωπικές διαφορές και τις πικρίες – εν πολλοίς δικαιολογημένες – και έκανε την υπέρβαση, βάζοντας μπροστά το συμφέρον του Βύρωνα. Μιας περιοχής που τα τελευταία χρόνια έχει καταδικαστεί στο τέλμα, υπό την καθοδήγηση του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ, νυν δημάρχου Άκη Κατωπόδη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, Μίλτος Μπαντής αναφέρει ότι «εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, οφείλω να καταθέσω με σαφήνεια τη θέση μου προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου, τις ιδεολογικές μου αρχές αλλά και την ευρύτερη πορεία του τόπου μας».

«Βρισκόμαστε σε μια κομβική πολιτική συγκυρία», σημειώνει στη συνέχεια ο Μίλτος Μπαντής, και διευκρινίζει ότι «εν όψει της πολιτικής αλλαγής που θα επαναφέρει τον τόπο μας στην κανονικότητα, την πραγματική ανάπτυξη και την κοινωνική σταθερότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία, είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας. Αυτή η συγκυρία συνδέεται άμεσα και με το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, εν προκειμένω της πόλης μας, του Βύρωνα.Πιστός στην πολιτική μου διαδρομή, στις αρχές μου, βάζοντας μπροστά το ευρύτερο συμφέρον της παράταξης και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, τάσσομαι με την νίκη της παράταξης στο Δήμο Βύρωνα, η οποία υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία».



Διαβάστε επίσης