-->
28.03.2024

Διαβητολογικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή από το πρότυπο Κέντρο Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν.

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου πρότυπου Κέντρου Μεταβολισμού & Διαβήτη, η οποία συνδυάζεται και με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center  σχεδίασε και προσφέρει στο γενικό κοινό έναν πλήρη διαβητολογικό έλεγχο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, κατόπιν ραντεβού.diavitis

Η ειδική προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει:

  • Κλινική εξέταση από ειδικό του Κέντρου Μεταβολισμού & Διαβήτη.
  • Μέτρηση γλυκόζης.
  • Προσδιορισμό γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης
  • Μέτρηση Ολικής Χοληστερόλης-HDL-LDL-Τριγλυκεριδίων.
  • Ανάλυση σύστασης σώματος (λιπoμέτρηση, έλεγχος μυϊκής μάζας, έλεγχος υγρών σώματος).

Το προσφερόμενο «πακέτο» εξετάσεων που εξασφαλίζει έναν πλήρη διαβητολογικό έλεγχο προσφέρεται στην τιμή των 35 ευρώ. Παράλληλα,  επί ευρημάτων διαβητοπάθειας και για το ίδιο χρονικό διάστημα, προσφέρεται στην ειδική τιμή των 40 € πελματογράφημα από τον πλέον σύγχρονο πελματογράφο στο εγχώριο σύστημα υγείας, με τον οποίο έχει ενισχυθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός του νοσηλευτικού κέντρου.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ.  210.6972315 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cs@dunant.gr

Πρότυπο Κέντρο Μεταβολισμού και Διαβήτη

Η φιλοσοφία του νέου Κέντρου στηρίζεται στην συνολική (σφαιρική) προσέγγιση των μεταβολικών διαταραχών, παρέχοντας τη δυνατότητα ολοκληρωμένης  εκτίμησης του ατομικού μεταβολικού κινδύνου και λήψης των κατάλληλων μέτρων, προληπτικά ή θεραπευτικά. Σημαντική παράμετρος της λειτουργίας του, που έχει  ως επίκεντρο την αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη και της παχυσαρκίας, είναι η διαχρονική παρακολούθηση των ασθενών.

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, εξάλλου, το Κέντρο Μεταβολισμού & Διαβήτη οργανώνει ευρύτερες δράσεις εντός κι εκτός του νοσηλευτικού κέντρου. Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη πραγματοποιούνται δύο ειδικές επιστημονικές ημερίδες, στο Αμφιθέατρο ΕΝΗC, κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με την αντιμετώπιση της πάθησης:

  • Την Πέμπτη 10/11/2016 (ώρα 13.00), σε συνεργασία του νέου πρότυπου Κέντρου με τα Παθολογικά και Αγγειοχειρουργικά Τμήματα ΕΝΗC, θα εξεταστεί όλο το πλέγμα των νέων δεδομένων για το «Διαβητικό πόδι». Επισημαίνεται ότι η ημερίδα έχει ενταχθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Επιστημονικής Επιτροπής ΕΝΗC και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).
  • Την Τετάρτη 16/11/2016 (ώρα 17:30) θα πραγματοποιηθεί για το γενικό κοινό ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Μήπως σας αφορά;» και κεντρικούς ομιλητές τον Διευθυντή του Κέντρου Μεταβολισμού & Διαβήτη ΕΝΗC, αναπλ. καθηγητή Ενδοκρινολογίας κ. Γεώργιο Κουκούλη και τον αναπληρωτή Διευθυντή του Κέντρου, παθολόγο – διαβητολόγο κ. Παναγιώτη Τσαπόγα.


Διαβάστε επίσης