-->
29.03.2024

Διαγωνισμός Star Wars μέχρι τελικής πτώσης

Έναν από τους πιο τρελούς διαγωνισμούς ανακοίνωσε η αλυσίδα κινηματογράφων “Alamo” στο Austin του Τέξας.

Το “Alamo” καλεί τους φανατικούς φίλους των “Star Wars” σε ένα διαγωνισμό… αντοχής. Με απλά λόγια: Πόσες συνεχόμενες ώρες αντέχετε να βλέπετε “Πόλεμο των Άστρων”;

Σε επιλεγμένες αίθουσες των συγκεκριμένων κινηματογράφων του Τέξας θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 17 Δεκεμβρίου όλες οι προηγούμενες ταινίες “Star Wars”. Από το επεισόδιο 1 έως το επεισόδιο 6.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι προβολές θα έχει ξημερώσει η 18η Δεκεμβρίου, ημέρα στην οποία θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία “Star Wars: The Force Awakens”.

Πόσοι θα έχουν αντέξει μέχρι τότε; Άγνωστο! Όσοι πάντως αντέξουν θα δουν στα καπάκια και τη νέα ταινία.

Πάντως, ο διαγωνισμός δεν θα λήξει με την προβολή της νέας ταινίας, γιατί οι άνθρωποι του “Alamo” θέλουν να μείνει μόνο ένας νικητής. Για να το πετύχουν αυτό, θα προβάλλουν ξανά και ξανά το νέο “Star Wars” μέχρι να… λυγίσουν και οι πιο ανθεκτικοί θεατές και να μείνει μόνο ένας!

Στους όρους του διαγωνισμού γίνεται σαφές πως απαγορεύεται ο ύπνος εντός της αίθουσας (οι παραβάτες θα εντοπίζονται από τις κάμερες), καθώς και η χρήση ναρκωτικών που φέρνουν υπερδιέγερση και αϋπνίες.

Όσο για το έπαθλο; Ο πιο ανθεκτικός θεατής θα κερδίσει ένα πάσο ελεύθερης εισόδου στα συγκεκριμένα σινεμά για επτά χρόνια, αφίσες Star Wars, αλλά και μία κινηματογραφική αίθουσα με το όνομά του!



Διαβάστε επίσης