-->
18.04.2024

Διπλό «μπάμ» από τους Κλίπερς – Μαζί στο LA Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζόρτζ!

Οι «βόμβες» στο ΝΒΑ συνεχίζονται και μετά τη συμφωνία του Μπρούκλιν με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ, σειρά πήραν οι ΛΑ Κλίπερς να «δώσουν τα χέρια» με τον Καουάι Λέοναρντ!

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ο πρωταθλητής με το Τορόντο, Λέοναρντ, ειδοποίησε τους Ράπτορς, αλλά και τους ΛΑ Λέικερς ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη ομάδα του Λος Άντζελες, έχοντας ως παρτενέρ τον Πολ Τζόρτζ!

Τα δεδοιμένα άλλαξαν εντελώς και οι Κλίπερς όχι μόνο έπεισαν τον κορυφαίο γκαρντ να τους επιλέξει, αλλά πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και τον σταρ της Οκλαχόμα. Για να έρθουν σε συμφωνία για τον Τζόρτζ, έστειλαν στους Θάντερ τους Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ, Ντανίλο Γκαλινάρι, πέντε μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου (τέσσερα «απροστάτευτα» και ένα προστατευμένο) και το δικαίωμα να ανταλλάξουν οι δύο ομάδες τα πικ του πρώτου γύρου σε ενδιάμεσα ΝΒΑ Draft. Κοινώς, οι Κλίπερς έστειλαν 7 ντραφτ πικ πρώτου γύρου στους Θάντερ, τα περισσότερα που έχουν συμπεριληφθεί ποτέ σε μία ανταλλαγή!

Με βάση κάποια δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Λέοναρντ ήταν αυτός που έπεισε τον Τζόρτζ να τον ακολουθήσει στους Κλίπερς (και οι δύο κατάγονται από την πόλη των αγγέλων). Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτά αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στο ΝΒΑ.

Οι δύο φόργουορντ αναμένεται να ενισχύσουν σε τεράστιο βαθμό την ομάδα του Λος Αντζελες, η οποία, πλέον, συγκαταλέγεται μέσα στα φαβορί για τον τίτλο. Οι δύο All Star παίκτες θα προστεθούν σε ένα ρόστερ που περιλαμβάνει ακόμα τους Πατ Μπέβερλι, Λου Γουίλιαμς, Μοντρέζλ Χάρελ, Μο Χάρκλες, Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ και Λάντρι Σάμετ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις – με την απόκτηση κάποιων ψηλών, για να θωρακίσουν την άμυνά τους.



Διαβάστε επίσης