-->
19.04.2024

Δολοφονία στη Ρόδο: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν πάνω στο σίδερο

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο που προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, αναφέρει η σχετική έκθεση των εγκληματολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, από τα ευρήματα της έρευνας προκύπτει πως ο 19χρονος ήταν εκείνος που κρατούσε το σίδερο, κάτι που ενδέχεται να επιβαρύνει σημαντικά τη θέση του, καθώς σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Ελένη Τοπαλούδη κατά πάσα πιθανότητα θα είχε πεθάνει λόγω των τραυμάτων στο κεφάλι της, εάν δεν είχε προηγηθεί ο πνιγμός.

Επιπλέον, το εγκληματολογικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. δεν βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA που να καταδεικνύει την παρουσία τρίτου δράση στο δωμάτιο, όπου έλαβε χώρα το έγκλημα, καθώς ούτε και στο φορτηγάκι με το οποίο τη μετέφεραν οι δύο δράστες.

Στο μεταξύ, ο 19χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού εις βάρος του στις φυλακές Αυλώνα.



Διαβάστε επίσης