-->
29.03.2024

Χαμός με τον παπα-Hermes στα social media (εικονες)

Μία φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των ελληνικών social media και εκτός από χιλιάδες like και share έχει λάβει διάφορα σχόλια. Σχόλια που είναι άλλοτε ειρωνικά, άλλοτε οργισμένα και άλλοτε χιουμοριστικά. papas-mykonos2Η φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιερέα(;) με την παπαδιά να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ φορώντυας γυαλιά Gucci και μπλε ζώνη Hermès, ενώ τα μαλλιά του τα έχει πιάσει με μια χαλαρή κοτσίδα. papas-hermes-guccipapas-mykonos3Το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικό για το τι μπορεί να δει κάποιος στη Μύκονο.

«Only in a Mykonos supermarket can you have a live DJ, fashion shows on large video screens with disco lights & see a genuine Greek Orthodox Priest wearing Gucci sunglasses with a blue Hermes belt accompanied by a lady with a LouisVuitton bag in the meat & cheese section».moni2

Μη ξεχνάμε ότι στη Μύκονο υπάρχει ένα μπαρ το Moni και μάλλον ο εικονιζόμενος φαίνεται ότι ήταν κάποιος παραθεριστής ο οποίος υιοθέτησε το Moni Style. moni3Φόρεσε δηλαδή ένα μαύρο ρούχο που μοιάζει με ράσο, ενώ σε συνδυασμό με την πυκνή γενειάδα του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είναι ιερέας.

Το Moni Style, δηλαδή το ντύσιμο με μακριά μαύρη μπλούζα ή πουκαμίσα που θυμίζει ράσο, εμφανίστηκε στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια. Όταν έγιναν αντιληπτοί οι πρώτοι “μοναχοί”, πολλοί τους κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Μήπως είχαν μπερδευτεί και αντί να κατέβουν στην Τήνο, συνέχισαν με το πλοίο μέχρι τη Μύκονο; Όμως σε χρόνο ρεκόρ το συγκεκριμένο style έγινε μόδα. Μάλιστα στη Χώρα της Μυκόνου λειτουργεί και το κλαμπ Moni, το οποίο ονομάστηκε έτσι επειδή βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Μονής με το μικρό μοναστήρι, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ναός. moni1

Ένα team αποτελούμενο από Έλληνες, Λονδρέζους και Γαλλοάραβες λειτουργεί το Moni κλαμπ τόσο στη Μύκονο, όσο και στο Λονδίνο και στο Παρίσι όπου υπάρχουν αντίστοιχα με ωστόσο διαφορετική ονομασία. Πρόκειται για μία πριβέ λέσχη όπου δεν μπαίνεις αν δεν γνωρίζεις κάποιον, οι λογαριασμοί που γίνονται σε κάθε τραπέζι ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ, ενώ έχει και κρυφή έξοδο για λόγους ιδιωτικότητας.moni club Στο team ξεχωρίζει η παρουσία του Έλληνα Γρηγόρη (Greg) Τσουλουφρή, ο οποίος το χειμώνα λειτουργεί το αντίστοιχο κλαμπ στο Λονδίνο μαζί με τους συνεταίρους του, ενώ το καλοκαίρι τη Moni στη Μύκονο. tsouloufrisΣτο κλαμπ του Λονδίνου θαμώνες είναι Έλληνες εφοπλιστές, εύποροι φοιτητές και γόνοι όλων των γνωστών οικογενειών του Λονδίνου.



Διαβάστε επίσης