-->
29.03.2024

Ελεύθερο το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» που προσήχθη στη ΓΑΔΑ

λεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, το ηγετικό στέλεγχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» που προσήχθη το πρωί στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξεταστεί για διάφορες ενέργειες και ειδικότερα για την εισβολή την Κυριακή μελών της ομάδας στο ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων στα Εξάρχεια.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ρωτήθηκε για τα θέματα της έρευνας που πραγματοποιείται και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του αφέθηκε ελεύθερος.

Σε ανάρτηση του στν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια. Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος «επιτήρησης» μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του «λογαριασμού» της Παπακώστα.

Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (προηγούμενη φωτό-ανάρτηση).

Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα».



Διαβάστε επίσης