-->
27.04.2024

Ενταση με διαδηλωτές έξω από τα σπίτια δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ενταση επικρατεί έξω από το σπίτια των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυς Σκούφα στην Κατερίνη και Χρήστου Καραγιαννίδη στη Δράμα, με αφορμή την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κατερίνη, συγκεντρώθηκαν περίπου 100 διαδηλωτές και ακολούθησαν αντεγκλήσεις με την Αστυνομία.


Πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στην πόλη της Δράμας, με τους συμμετέχοντες διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά των βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία.


Η πορεία των διαδηλωτών ωστόσο, δεν κινήθηκε μέσα από τους συνήθεις δρόμους στο κέντρο της πόλης καθώς διένυσαν απόσταση 800 μέτρων περίπου με κατεύθυνση το σπίτι του βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη.

Οι διαδηλωτές σταμάτησαν τελικά λίγα μέτρα μακριά από την οικία του βουλευτή, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Η πορεία λίγη ώρα μετά διαλύθηκε στο κέντρο της πόλης, αφού νωρίτερα είχε περάσει μπροστά και από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στο κέντρο της Δράμας.

Ενταση επικράτησε νωρίτερα και έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.



Διαβάστε επίσης