-->
29.03.2024

Επίθεση σε Χαρδαλιά: Στον Εισαγγελέα η αυτοαποκαλούμενη «παρουσιάστρια» που του πέταξε νερό

Στην Εισαγγελία θα οδηγηθεί την Τετάρτη η Θεσσαλονικιά αυτοαποκαλούμενη «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, εκείνη προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην της χαριστεί λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η «παρουσιάστρια» πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή κίνηση της «παρουσιάστριας» προκάλεσε δριμεία κριτική, σχόλια και αντιδράσεις στα social media.


H εν λόγω, φανατική του Τσίπρα, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τη στάση της. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες της καραντίνας στην παραλία της Θεσσαλονίκης είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ! Aυτή η κυρία που την… πέφτει στους αστυνομικούς που της έκαναν παρατήρηση ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην παραλία της Θεσσαλονίκης, είναι πρώην παίκτρια του shopping star και βέβαια δηλώνει μοντέλα, ηθοποιός, παρουσιάστρια και ό,τι άλλο θέλετε…

Ονομάζεται Ιωάννα Κουσκούση είναι μητέρα ενός παιδιού, – ελπίζουμε να μην ήταν το παιδάκι που φαίνεται στα πλάνα του βίντεο την ώρα που τα «χώνει» στους άνδρες της ΔΙΑΣ- λέει ότι είναι μοντέλο, ηθοποιός, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στο παρελθόν είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Τσίπρα, του οποίου δηλώνει θαυμάστρια.

Τι είχε πει τότε:

«Εγώ είμαι… τρελή και έτσι κι αλλιώς από τη φύση μου ζω την ζωή μου στο έπακρο. Και τι εννοώ με αυτό, εκεί που περπατάω μου αρέσει να τρομάζω τον κόσμο, να τους χαμογελώ, είμαι μια γυναίκα έξω καρδιά. Εγώ είχα πάει στη ΔΕΘ για να κάνω μια βόλτα στα περίπτερα. Είδα, λοιπόν, ότι γινόταν ένας συνωστισμός και δεν μπορούσα να προχωρήσω με τίποτα. Είχα και κάτι νεύρα…. Και ξαφνικά εκείνη την ώρα βλέπω τον Αλέξη Τσίπρα και παθαίνω ένα σοκ. Επειδή εμένα μου αρέσει να βγάζω συνέχεια στιγμιότυπα και να τα ανεβάζω στα social, πάω δίπλα του και τού λέω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τον αιφνιδίασα, αφού τελικά τράβηξα βίντεο, αλλά δεν μου είπε τίποτα! Και έτσι μου βγήκε το ‘’θα τρελαθώ, σας αγαπώ’’. Να σου πω την αλήθεια είναι ωραίος άνδρας και εγώ αυτόν ψήφισα. Αν και τον αιφνιδίασα νομίζω ότι με συμπάθησε!».

Δείτε και τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την εν λόγω κυρια:



Διαβάστε επίσης