-->
18.04.2024

Ζήτησε συγγνώμη ο Τζόκοβιτς και όλοι να κάνουν τέστ – Θετικός στον κορωνοϊό

Συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε ζήτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ανάρτησή του στα social media. Ο Σέρβος τενίστας μετά την επιστροφή του στο Βελιγράδι από το Ζαντάρ της Κροατίας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, όπως επίσης και η σύζυγός του, Γέλενα.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, όπως επίσης και οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροϊτσκι, κόλλησαν τον Covid-19 στο Adria Tour που διοργάνωσε ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του. Ετσι, ο Σέρβος ανέλαβε τις ευθύνες του και με ανάρτησή του ζήτησε συγνώμη για όλα όσα έγιναν.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Τζόκοβιτς στο μήνυμα που ανέβασε στο Instagram κάλεσε όσους παρακολούθησαν από κοντά τα τουρνουά σε Βελιγράδι και Ζαντάρ να κάνουν τεστ για κοροναϊό.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Αν ήρθατε στο Adria Tour ή βρεθήκατε κοντά σε ανθρώπους που ήρθαν, σας παρακαλώ να κάνετε το τεστ και να εφαρμόσετε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Για εσάς στο Βελιγράδι και στη Ζαντάρ, θα μοιραστούμε πόρους υγείας στο κοντινό μέλλον.

Τα υπόλοιπα τουρνουά ακυρώθηκαν και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όσους προσβλήθηκαν από τον ιό. Εύχομαι να γίνουν όλοι καλά» σημείωσε κλείνοντας το μήνυμά του στα social media.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις



Διαβάστε επίσης