-->
20.04.2024

Η αγκαλιά Καραμανλή στον Μητσοτάκη και η θερμή χειραψία με τον Σαμαρά (εικόνες-βίντεο)

kiriakos_karamanlis2Τετ α τετ με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή έχει αυτήν την ώρα ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.kiriakos_karamanlis3

karaman1

karaman3

karaman2

kiriakos_karamanlis

Σαράντα λεπτά κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, η οποία έγινε σε εμφανώς πολύ καλό κλίμα, λίγο μετά τις 13:30
samaras-mitsotakis-1
Βγαίνοντας ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι «η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως αναμενόταν», προσθέτοντας με νόημα «όπως έπρεπε να αναμένεται».
samaras-mitsotakis-2
Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

Στις 16:00 θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου, Νίκο Παπαδόπουλο.

Νωρίτερα, ο  νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, με το Συντονιστή ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και με τον Υπεύθυνο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, Βασίλη Οικονόμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και οι αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό.



Διαβάστε επίσης