-->
18.04.2024

Η ΑΥΓΗ στον… ΔΟΛ

Επενδυτή περίμεναν, νέο μάνατζερ βλέπουν στον ΔΟΛ!

Η σχετική ανακοίνωση:

« Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»

Υπάρχουν φυσικά πλήθος ερωτηματικών για αυτήν την κίνηση. Τι μπορεί να κάνει ο Μουλόπουλος πλην του προφανούς δηλαδή να ανοίγει κυβερνητικές πόρτες για λογαριασμό του Ψυχάρη, ο οποίος ό,τι και να λένε είναι στη Μιχαλακοπούλου και διοικεί κανονικά και με το νόμο το μαγαζί. Αλλο ερωτηματικό που μένει να αποδειχτεί από αύριο κιόλας είναι αν θα συνεχίσουν τα έντυπα του ΔΟΛ να σφυροκοπούν την κυβέρνηση και ειδικά τα ΝΕΑ. Θα δεχτεί ο Μουλόπουλος να βάλει πλάτη για να βρεθεί λύση με ανάληψη επίσημου ρόλου στον ΔΟΛ και την ίδια στιγμή τα ρεπορτάζ και τα άρθρα θα είναι επικριτικά; Θα τον πάρουν με τις πέτρες στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση τον Μουλόπουλο αν συμβεί αυτό. Μήπως έχει γίνει ήδη συμφωνία με την κυβέρνηση και ο Μουλόπουλος είναι ο τοποτηρητής της συμφωνίας; Θα ενημερώσει κανείς τους εργαζόμενους τι γίνεται; Ο Μουλόπουλος θα μιλήσει στους εργαζομένους του ΔΟΛ;

Επίσης ο Γιάννης Πρετεντέρης τι θα κάνει όταν πρόσφατα είχε πει ότι ο Μουλόπουλος είναι για σφαλιάρες;

Τι είχε πει ο Πρετεντέρης για Μουλόπουλο
«To MEGA δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Ενεπλάκην σε σύγκρουση κυβέρνησης, μετόχων και τραπεζών. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αρνούμαι να μάθω γιατί στεναχωριέμαι με αυτήν την ιστορία. Ήρθαν τα πράγματα έτσι ώστε με ένα πολύ καλό brand name φυτοζωεί». Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό ACTION FM 104,6 και τον Γιώργο Κουβαρά.

Ο Πρετεντέρης μίλησε για την πολιτική κατάσταση, την προσωπική σύγκρουση που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για τα εμπόδια στη σύσταση του ΕΣΡ. Για το τελευταίο επιτέθηκε και στον συνάδελφό του Βασίλη Μουλόπουλο (πριν χρόνια κονταροχτυπιόντουσαν στις συσκέψεις υπό τον Σταύρο Ψυχάρη) λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούν εκεί πέρα (στο ΕΣΡ) να είναι κομματικά πρόσωπα όπως ο Μουλόπουλος ας πούμε. Τύποι.. δηλαδή που είναι για σφαλιάρες. Αν αποσυρόταν ο νόμος τα πρόσωπα θα ήταν σε δεύτερη μοίρα».



Διαβάστε επίσης