-->
03.05.2024

Η γέφυρα των… στεναγμών με Μπίστη και μόνο ΣΥΡΙΖΑίους

Η γέφυρα… ήταν άδεια. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κίνησης «Γέφυρα» για την Κεντροαριστερά ή ήταν πάντα ΣΥΡΙΖΑ ή έχουν πάει εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Το σχέδιο του Μαξιμου ξεκινούσε από τον αιφνιδιασμό του ανασχηματισμού και με γέφυρα τη χθεσινή εκδήλωση για την πρωτοβουλία διαλόγου και συνάντησης «των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου» έφθανε στην εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας με τον Μπούλμαν.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είχαν ονειρευτεί τη φωτογραφία: Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου μαζί! Στα πιο τολμηρά τους όνειρα είχαν μέσα και τον Νίκο Ανδρουλάκη ή την Εύα Καϊλή. Όμως, ούτε ο Παπανδρεόυ θα πάει ούτε ο Ανδρουλάκης, ούτε η Καϊλή.

«Μωραΐτης και Τόλκας κλέφτηκαν με τον Αλέξη, αλλά προίκα δεν έχει» σημείωσε κορυφαίος κομματικός παράγοντας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Εύστοχα η Φώφη Γεννηματά μίλησε χθες από τη Θεσσαλονίκη για τη γέφυρα των… στεναγμών! Που απομακρύνει τον Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία. Για τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής το άτεχνο μπάσιμο στην περιοχή τους ήταν αποτέλεσμα του άγχους του ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί την επερχόμενη εκλογική του ήττα.

Δείτε εικόνες από την κομματική μάζωξη:



Διαβάστε επίσης