-->
20.04.2024

Η Λίντσεϊ Λόχαν topless γιορτάζει το opening του νέου κλαμπ «Lohan» στο Γκάζι – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης που είναι ερωτευμένη η σταρ

Η Lindsay Lohan ξέρει πώς να κρατήσει σε… εγρήγορση τους οπαδούς της στο Instagram. Τους δίνει αυτό που θέλουν. Λίγο πριν το  grand opening του «Lohan Night Club» στο Γκάζι δημοσίευσε μια topless ασπρόμαυρη φωτογραφία της μπροστά από έναν καθρέφτη.

lohan_toplessΗ Λίντσεϊ ζει τον έρωτά της με τον Έλληνα επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου και όπως λέει η ίδια σχεδιάζει να βρίσκεται στην Αθήνα 2 με τρεις φορές τον μήνα. Το «Lohan Nightclub» έκανε εγκαίνια χθες το βράδυ, με την ηθοποιό να δίνει το παρών, φορώντας ένα σαμπανιζέ κοκτέιλ φόρεμα και ασημένια πέδιλα.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town, ο Ντένης Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι τους ενώνει τo σεξ και μιλά για τις βραδιές που πέρασαν στο νησί των ανέμων.
denis_lohan3
«Από την πρώτη μέρα έγινε το “κλικ” και μετά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», λέει  ο Ντένης και εξιστορεί πως με την Λίντσεϊ γνωρίστηκαν στις 2 Ιουλίου, στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στο μαγαζί του, το «Rakkan». «Αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο. Τη δεύτερη φορά που ήρθε στην Μύκονο, τη φιλοξένησα σε μία βίλα που έχω νοικιάσει», αναφέρει.lohan_bar1

Όπως λέει ο επιχειρηματίας, αμφότεροι χώρισαν την ίδια περίοδο, εκείνη από τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ – Δείτε τις φωτογραφίες από τον άγριο καυγά τους στη Μύκονο με αφορμή τον Ντένη  κι εκείνος από την 7ετή σχέση του με την Νοέλ Κούτρα (φωτο κάτω).mukonos11

«Είμαστε καλά μαζί! Προσπαθούμε να μην φωτογραφιζόμαστε έξω χέρι – χέρι γιατί δεν είναι ωραίο για τους πρώην μας. Αλλά, κάποια στιγμή, δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί και εγώ και αυτή θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τους τοίχους», συνεχίζει ο Ντένης, ενώ διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα, χαρακτηρίζοντάς τις «βλακείες».

Τέλος, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν ισχύουν όσα γράφονται για την Λίντσεϊ, ότι, δηλαδή, είναι καμένη από τα ναρκωτικά, αλλά πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα, με την οποία τον ενώνει… το σεξ, αλλά και το ότι είναι «ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός και ενδιαφέρων και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της». Μάλιστα, οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει πρόσφατα το ζευγάρι στην παραλία.

papageorgiou-kailiΟ Ελληνας επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τα εγχώρια media με την προσωπική του ζωή κι άλλες φορές στο παρελθόν, καθώς υπήρξε σύντροφος της πολιτικού Εύας Καϊλή και του μοντέλου Νταϊάνας Ιγροπούλου. papageorgiou-igropoulou2Με τη Λίντσεϊ, όμως, έγινε γνωστός και σε διεθνές επίπεδο, αφού εφημερίδες όπως η «Sun» και η «Daily Mail» έγραψαν μέχρι και γι’ αρραβωνιάσματά του με τη Λόχαν.

lohan2lohanΟ άγριος καυγά με τον Ρώσο μεγιστάνα στην παραλία της Μυκόνου μετά τα γενέθλιά της, που γνώρισε τον Ντένη

Είναι η στιγμή που η ηθοποιός Lindsay Lohan προσπαθέι να ξεφύγει από τα χέρια του αρραβωνιαστικού της Egor Tarabasov σε έναν άγριο καυγά του ζευγαριού σε παραλία της Μυκόνου.lohan1

Η διάσημη ηθοποιός που βρέθηκε στο νησί των ανέμων και μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλιά της είχε μια έντονη διαφωνία με τον Tarabasov, μέσα στο Jeep ο οποίος μάλιστα της πέταξε το κινητό της στην παραλία.lohan2

Όμως ο αρραβωνιαστικός της την άρπαξε με λαβή για να πάρει το κινητό.lohan3

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και η Lohan, ειδικά η διάσημη ηθοποιός έχει πει σε φίλους της ότι η σχέση τους είναι βίαιη και ασταθής και σύντομα θα τελειώσει.lohan4

Η Lohan δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον καυγά αλλά αρκέστηκε να πεί ότι ο Ρώσος πίνει πάρα πολύ και τρελένεται…

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα…

lohan5

lohan6

lohan7

lohan8

lohan9

lohan10

Το καλοκαίρι του 2014 ο «Mr Sanyo» Ντένης Παπαγεωργίου, γνωστός για τις ερωτικές περιπέτειές του με κάποιες διάσημες κυρίες και πριν το Rakkan, διοργάνωσε πάρτι στο bar-restaurant «Allemagou» στη Φτελιά. Νεαροί κληρονόμοι πολύ ισχυρών ελληνικών τζακιών χόρεψαν και λικνίστηκαν υπό την επήρεια της δυνατής house μουσικής αλλά και του αλκοόλ. noel03Εκεί μας σύστησε το κορίτσι του, τη Νοέλ Κούτρα, αλλά και τους φίλους του, Μάκη Δανάλη και Σεμπάστιαν Διαμαντούλη. noel02Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και ο υπεύθυνος για το σκάνδαλο της «Ηellas Power» Bασίλης Μηλιώνης, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Ντέιβιντ Αλμπα , διακεκριμένου ποδοσφαιριστή που παίζει στην Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να βάλει σε μπουκάλι ειδικό καπάκι προκειμένου να ψεκάσει τον κόσμο με βότκα. Οι καλεσμένοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντιλήφθηκαν ότι πρωταγωνιστής του εκκεντρικού επεισοδίου ήταν ο Ευρωπαίος αστέρας της μπάλας.

noel01Τι είχε πει για τον Ντένη η Νοέλ Κούτρα

Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό.

«Προέχει η προσωπική μου ζωή», λέει η Νοέλ Κούτρα, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια έχει δεσμό με τον νεαρό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, στις εξορμήσεις του οποίου συμπεριλαμβάνονται δημοφιλή και καλαίσθητα στέκια όπως το ιαπωνικό μπαρ-εστιατόριο «Rakkan» και το «Tesoro Mio». Στην οικογένεια Παπαγεωργίου ανήκουν επίσης η αντιπροσωπία της Sanyo, μερίδια στα διαγνωστικά κέντρα «Ιατρόπολις», καθώς και το εμπορικό κέντρο «Αvenue». «Ο Ντένης δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, αλλά και εκείνος που με την οξυδέρκεια και τη σωστή του κρίση με βοηθά να πάρω τις σωστές αποφάσεις πάνω στη δουλειά μου», λέει η Νοέλ Κούτρα για τον σύντροφό της και συμπληρώνει: «Οταν πρωτοασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας, ο Ντένης έδειξε μια σχετική ανασφάλεια και είχε τις ενστάσεις του. Στη συνέχεια, όμως, είδε τις προτάσεις που είχα και συμφώνησε με την επιλογή μου. Σήμερα είναι ο Νο1 υποστηρικτής της προσπάθειάς μου και με ενθαρρύνει».



Διαβάστε επίσης