-->
18.04.2024

Η μεγάλη επιστροφή – Ποιον φέρνει πίσω ο Τσίπρας στο Μαξίμου

Ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών άφησε ορθάνοικτη την πόρτα εισόδου του στην κυβέρνηση, σε περίπτωση βέβαια που κάτι τέτοιο του ζητηθεί από το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι δεν έχει συζητήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, αλλά ξεκαθάρισε ότι αν υπάρξει πρόσκληση από το Μαξίμου δεν θα μείνει… αδιάφορος.

Στην επιστροφή Κουβέλη και στις νέες σχέσεις που έχει αποκτήσει ο πάλαι ποτέ πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος της συγκυβέρνησης Σαμαρά, είχε αναφερθεί το 15minutes.gr, από τον Φεβρουάριο, γράφοντας πως όλα είναι έτοιμα για τη.. μεγάλη επιστροφή!

Ίσως και οι αναφορές του Πρωθυπουργού, πως στον επικείμενο ανασχηματισμό αλλά και στο συνέδριο ανασύνταξης του ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετάσχουν και πρόσωπα εκτός Βουλής και κόμματος να είναι μια έμμεση αναφορά στη νέα κοινή πορεία που θα ακολουθήσουν οι Κουβέλης – Τσίπρας.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ένα μήνα πριν και πως συζήτησαν για το Eurogroup και την αξιολόγηση, ενώ εκτίμησε ότι η προσεχής συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης θα πάει καλά και θα υπάρξει η πρώτη αξιολόγηση.



Διαβάστε επίσης