-->
29.03.2024

Η παρουσιάστρια, η σκηνοθέτιδα και ο σύζυγος – εικονολήπτης: Το χρονικό του ξύλου και οι μηνύσεις

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας τηλεοπτικού σταθμού, η οποία φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε γνωστή σκηνοθέτιδα της TV μετά από έντονη λογομαχία. Αιτία της συμπλοκής, ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.

Ο κάμεραμαν μιλά στο «Πρώτο Θέμα» για τη γνωριμία του με την παρουσιάστρια που έμελλε να τον σημαδέψει ανεξίτηλα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο εικονολήπτης δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το γραφείο προσωπικού γνωστού τηλεοπτικού καναλιού,με το οποίο τον ενημέρωναν ότι πρέπει να προσέλθει στα γραφεία για να υπογράψει διετή σύμβαση εργασίας.

«Ήταν το τηλέφωνο που θα μου άλλαζε κυριολεκτικά τη ζωή επαγγελματικά και προσωπικά», δηλώνει στο «Θέμα» ο Δ.Ζ., θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσα συνέβησαν μεταξύ εκείνου και της γνωστής παρουσιάστριας και οδήγησαν στον ξυλοδαρμό της συζύγου του, στην υποβολή μηνύσεων, αλλά και στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά της παρουσιάστριας, που κατηγορεί τόσο εκείνον όσο και τη σύζυγό του για προσβολή της προσωπικότητάς της.

«Με αποκαλούσε «πολυεργαλείο»»

Ο Δ.Ζ. άρχισε να εργάζεται στο κανάλι την 1η Αυγούστου 2018, ενώ η γνωριμία του με την παρουσιάστρια έγινε στα μέσα του επόμενου μήνα, οπότε και αναπτύσσουν φιλική σχέση.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», κάποια στιγμή, ο κάμεραμαν μαζί με έναν συνάδελφό του και την παρουσιάστρια συναντώνται σε ένα καφέ στο Κολωνάκι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και εκτός καναλιού.

Στο πέρασμα του χρόνου η σχέση τους εξελίσσεται καθώς εκείνη του ζητά βοήθεια σχετικά με γραφιστικά για να διαφημίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θεματολογία της εκπομπής και τους καλεσμένους.

Ο εικονολήπτης δέχεται με χαρά την πρότασή της και μεταφέρει τα νέα στη σύζυγό του, που εργάζεται ως σκηνοθέτιδα-floor manager σε άλλον σταθμό.

«Από τότε και ύστερα κάθε αναφορά προς το πρόσωπό μου ήταν ιδιαίτερα τιμητική. Με αποκαλούσε «πολυεργαλείο», ενώ έφτασε στο σημείο να μου λέει ότι αν αλλάξει κυβέρνηση έχει πολλούς γνωστούς και θα μου πρότεινε να αναλάβω την παραγωγή της εκπομπής» λέει ο εικονολήπτης και υποστηρίζει ότι ύστερα από επιθυμία της ακολούθησε η γνωριμία των δύο οικογενειών, παρότι εκείνη συζούσε με άλλον δημοσιογράφο της τηλεόρασης και είχε αποκτήσει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Εκείνος, ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, που σήμερα είναι 12 ετών.

Οι υποψίες του συντρόφου της παρουσιάστριας

Ο χρόνος περνούσε, οι δυο τους συνεργάζονταν άψογα, και η παρουσιάστρια σύμφωνα με τον κάμεραμαν άρχισε να γίνεται πιο διαχυτική.

«Άρχισε να διεισδύει στη ζωή μου, να μου κάνει ερωτήσεις για τη σχέση με τη γυναίκα μου και την οικονομική μας κατάσταση. Εγώ, άρχισα να ανοίγομαι και να της λέω ότι με τη γυναίκα μου ήμουν πολύ ερωτευμένος μέχρι που προέκυψαν κάποιες οικονομικές δυσκολίες και μας απομάκρυναν», αναφέρει ο ίδιος.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια άρχισε να κατηγορεί έμμεσα τη σύζυγό του, ενώ η συζήτηση που έκαναν άρχισε να έχει και σεξουαλικό περιεχόμενο.

«Όλα αυτά τα είχα αναφέρει στη γυναίκα μου, όμως επειδή μου είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη δεν παρενέβη, μην μπορώντας να φανταστεί ότι όλο αυτό θα οδηγούσε κάποια στιγμή στην καταστροφή της σχέσης μας», προσθέτει.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η παρουσιάστρια τού εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύντροφός της τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη με τον εικονολήπτη, επειδή είχαν αναπτύξει αρκετές φιλικές επαφές.

«Εγώ τότε χαμογέλασα αμήχανα και θεώρησα ότι ήταν κάποιο αστείο, χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία, αναφέρει ακόμα.

«Μου επισήμανε ότι έχει τέτοιες γνωριμίες που θα μπορούσε ίτε να με διώξει από το κανάλι είτε να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο. Πως το σεξ είναι πολύ βασικό στοιχείο στη ζωή της, ενώ μου ανέφερε τα σεξουαλικά φορτισμένα όνειρά της. Μου μιλούσε ακόμα και για τις τεχνικές που είχε αναπτύξει στο σεξ», λέει και υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια άρχισε να τον πολιορκεί έντονα.

Το ραντεβού για σεξ

Ο Δ.Ζ. αναφέρει στην εφημερίδα συγκεκριμένες ημερομηνίες και μέρη όσον αφορά την πρώτη σεξουαλική επαφή που είχε με την παρουσιάστρια. Υποστηρίζει ότι συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο πατρικό της σε νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ είχε προηγηθεί συνομιλία μεταξύ τους μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής που είχαν στα κινητά τους.

Η παράνομη σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν η σύζυγος του εικονολήπτη εντόπισε στην εφαρμογή τα μηνύματα που αντάλλασσαν.

Η σκηνοθέτιδα ζήτησε από τον σύζυγό της να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, ενώ εκείνος χρησιμοποίησε δικαιολογίες ότι δήθεν πρόκειται για εφαρμογή όπου διάφορες και διάφοροι ανταλλάσσουν ανώνυμα σεξουαλικά μηνύματα χωρίς όμως να γίνει πειστικός.

Η οργισμένη αντίδραση της σκηνοθέτιδας

Στο μεταξύ, η εικονολήπτρια μπαίνει στο προφίλ του εικονολήπτη στο Facebook και υποδυόμενη τον άνδρα της στέλνει μήνυμα στην παρουσιάστρια λέγοντας «η γυναίκα μου βρήκε τα μηνύματα» με εκείνη να απαντά «πού τα βρήκε;».

Έξω φρενών η σύζυγος του εικονολήπτη άρχισε να στέλνει από το δικό της προφίλ υβριστικά μηνύματα στην παρουσιάστρια, ενώ μετέφερε και στον δημοσιογράφο σύντροφο της παρουσιάστριας τις πικάντικες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τον εικονολήπτη, την επόμενη μέρα στο κανάλι η παρουσιάστρια τού ζήτησε να διαψεύσει τα πάντα στη σύζυγό του, αλλά και να στείλει μήνυμα στον σύντροφό της και να του πει ότι όλα αυτά είναι βγαλμένα από το μυαλό της σκηνοθέτιδας.

«Φυσικά, κανείς τους δεν μας πίστεψε με αποκορύφωμα ένα μήνυμα της παρουσιάστριας σε εμένα όπου μου έλεγε «να ξέρεις ότι η ζωή μου καταστράφηκε από μια τρελή και εσένα που δεν ήξερες τι είχες δίπλα σου. Όλοι εδώ μέσα ξέρουν», λέει ο εικονολήπτης.

Λίγες ημέρες μετά και αφού έδωσε πολλές εξηγήσεις στη σύζυγό του, ο εικονολήπτης επέστρεψε σπίτι του, με την παρουσιάστρια μόλις το έμαθε να του στέλνει SMS και να τον παίρνει τηλέφωνο, απειλώντας τον ότι θα τα πει όλα στη γυναίκα του και θα του διαλύσει το σπίτι.

Τελικά, στις 20 Σεπτεμβρίου αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του για την εξωσυζυγική του σχέση με την παρουσιάστρια.

Ο ξυλοδαρμός και τα ασφαλιστικά μέτρα

Ο κάμεραμαν με τη σκηνοθέτιδα πήγαν στο σπίτι της παρουσιάστριας και όταν εκείνη κατέβηκε κάτω εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Η σκηνοθέτιδα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια τη γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να της υποβάλει μήνυση στο Α.Τ. Ακροπόλεως.

Την επόμενη μέρα, τρεις αστυνομικοί αναζήτησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου την παρουσιάστρια μέσα στο κανάλι, ζητώντας της να πάει στο τμήμα.

Η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ζευγαριού, κατηγορώντας τους για προσβολή της αξιοπρέπειάς της, ενώ δεν παραδέχεται την παράνομη ερωτική σχέση με τον εικονολήπτη.

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Το «Θέμα» επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια, ωστόσο όπως είπε δεν θέλει να τοποθετηθεί ωσότου ολοκληρωθεί η δικαστική διάσταση της υπόθεσης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα



Διαβάστε επίσης