-->
19.04.2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης από την Κατερίνη – «Δεν αντέχω, φεύγω»

Άκαρπες παραμένουν -ακόμα- οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας από την Κατερίνη, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της από την περιοχή της Κατερίνης.

Το κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 17χρονης, η οποία μίλησε στο Star, ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας.

«Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα “δεν αντέχω”» φέρεται να είναι τα τελευταία λόγια που είπε η μητέρα, πριν εξαφανιστεί με την κόρη της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά»

Το κορίτσι με τα καστανά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα, με όσα λέει η γιαγιά στην κάμερα του Star η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» λέει χαρακτηριστικά.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της.

Ήταν τα γενέθλιά της

Στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα της εξαφάνισης των δύο γυναικών, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας-Ιωάννας. Όπως δήλωσε η γιαγιά της, ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι.

Ωστόσο, μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δε της χάλασε χατίρι.

Έκτοτε τα ίχνη μητέρας και κόρης αγνοούνται.

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

Η ζωή των δύο γυναικών, οι οποίες χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα, «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση Amber Alert.

Με νεότερη ανακοίνωσή του, Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, έχει ύψος 1.55 μ., καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και ζυγίζει 50 κιλά, σύμφωνα πάντα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ενεργοποίησε το Amber Alert.



Διαβάστε επίσης