-->
29.03.2024

Καλαφάτης: Προσωπικοί οι λόγοι απουσίας του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία

Ο Σταύρος Καλαφάτης μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την τροπολογία στο ποδόσφαιρο ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι αμέσως επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον ενημέρωσε ότι οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί.

Σε ανακοίνωση της, η Κ.Ο της ΝΔ αναφέρει:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Βουλή. Οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Η τροπολογία της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο εγκρίθηε με 156 θετικές και 90 αρνητικές ψήφους. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει δύο ψήφους λιγότερες από τις 158 της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η μία ήταν του Αντώνη Σαμαρά, ενώ η δεύτερη ανήκει στον βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος είχε αποστείλει επιστολή στην οποία δήλωνε πρόθεση υπερψήφισης της τροπολογίας.

Όσον αφορά τον κ. Σαμαρά, έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ωστόσο φέρεται να μην είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην είναι παρών στην ψηφοφορία.



Διαβάστε επίσης