-->
29.03.2024

Κορωνοϊός: Aκόμη ένας νεκρός στη χώρα μας – Έξι οι θάνατοι και ο τρίτος στην Καστοριά

Για έκτο θάνατο από το νέο κορωνοϊό στη χώρα μας κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από τον κορωνοϊό στην Καστοριά, ενώ τα θύματα είναι όλοι άνδρες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο oladeka.com πρόκειται o 70χρονος νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί του έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ωστόσο ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε πριν βγει το αποτέλεσμα. Τελικά όμως λίγη ώρα μετά το θάνατο του 70χρονου το δείγμα που είχε ληφθεί ήταν θετικό.

Δεν έχει έρθει ακόμη το αποτέλεσμα της συζύγου του που νοσηλεύεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού στο νοσοκομείο Καστοριάς και έχει δώσει επίσης δείγμα προς εξέταση.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες της πανδημίας και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση (χθες) από τον εκπρόσωπο του υπουργείου υγείας  ο Σωτήρης Τσιόδρας εκτίμησε ωστόσο ότι ο  πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας, πιθανόν ανέρχεται σε 2.000 με 3.000.



Διαβάστε επίσης