-->
19.04.2024

Κοτζιάς κατά… ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου περί χρηματισμού από Σόρος

Mπάχαλο για άλλη μια φορά κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με αφορμή την κόντρα Κοτζιά – Καμμένου και τις καταγγελίες για χρηματισμό από τον Τζορτζ Σόρος.

Αυτή τη φορά, αφορμή για τον «πόλεμο» δηλώσεων αποτέλεσε ανακοίνωση της ΝΔ που ζητά από τον Πάνο Καμμένο να πει επιτέλους τι ξέρει για τον χρηματισμό του κ. Κοτζιά από τον Τζορτζ Σόρος, δηλαδή τις καταγγελίες που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά την επίμαχη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αντί του Πάνου Καμμένου, ωστόσο, απάντησε ο Νίκος Κοτζιάς, με βολές κατά της ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει «άθλια» και επισημαίνοντας ότι τα όσα επικαλείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Νίκος Κοτζιάς μοιάζει να ζητά από τη ΝΔ τα «ρέστα» για τις καταγγελίες που έχει κάνει και έχει αφήσει να αιωρούνται ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος…

Κοτζιάς : Αθλια η ΝΔ, συκοφαντίες – απειλές – εκφοβισμοί

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος, σε ανακοίνωση- απάντηση της ΝΔ στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και κάνει λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις».

Η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο Twitter:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».



Διαβάστε επίσης