-->
19.04.2024

Κόντρα ΝΔ – Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση στο ΕΣΥ με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντέδρασε στο σχόλιο που έκανε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι «οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες», τονίζοντας:

«Όταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000) δεν ήταν ήρωες;». Και συνέχισε την επίθεση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει… (πάντα γύρω απ’ το Κολωνάκι βεβαία είτε για καφέ είτε για εφημερία)».

Η απάντηση της ΝΔ

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”», απάντησε η Πειραιώς, σηκώνοντας το γάντι προς το κυβερνητικό στέλεχος:

«Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο».

«Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», τόνισε η ΝΔ.



Διαβάστε επίσης