-->
16.04.2024

Ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στα Βίλια – Τραυματίστηκε ένας εκ των τριών δραστών

Τρεις ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σήμερα στις 8:30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια, πραγματοποιώντας ληστεία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυρών και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι δύο άλλοι έχουν διαφύγει προσωρινά.

Για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στην οποία συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης, στην οδό Αναπαύσεως 10, στα Βριλήσσια. Συγκεκριμένα, οι δύο ένοπλοι άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισέβαλαν στο κατάστημα και κατά την έξοδο τους από αυτό, είχαν φθάσει το σημείο αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επίσης ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο ένας από τους δύο δράστες τραυματίσθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη από την αστυνομία.



Διαβάστε επίσης